Position2030 närmar sig med stormsteg!

posi

 

När det digitala samhällsbyggandet utvecklas i allt högre takt ökar behovet av samarbete, förståelse för sammanhang och helhetsperspektiv. Därför vill vi bjuda in dig som jobbar inom samhällsbyggnadsområdet att ta del av och diskutera hur vi på bästa sätt, med digitala verktyg och processer, skapar hållbara städer och en hållbar landsbygd. Här får du kunskap om lösningar i framkant, hur du skapar mest nytta och hur du navigerar runt riskerna längs digitaliseringsvägen. Arbetar du med frågor med koppling till samhällsbyggnadssektorn eller är du medlem i någon av föreningarna som står bakom arrangemanget? Då är Position mötesplatsen för dig!

 

Se hela konferensprogrammet här!

 

Säkra din biljett här!

 

 

 

Publicerat: Torsdag 7 Februari