Kommentarer från tidigare deltagare

Laszlo 1024x 680

Laszlo Toth, Projektledare, Vallonbygden, gick ledarskapsprogrammet Ung Ledare 2017/2018

 

”Programmet håller väldigt hög kvalité av föreläsare. Det är de mest intressanta ledarna som finns inom samhällsbyggnad i Sverige. Diskussionerna under träffarna är väldigt intressanta och utvecklande på grund av högpresterande ledare med olika erfarenheter och bakgrund. Mitt nätverk har växt inom flera olika branscher genom träffarna!”

 

 

Lina Norström
Lina Norström, kontraktchef Implenia Construction GmbH, gick ledarskapsprogrammet Ung Ledare 2016 / 2017

 

"Programmet är väldigt utvecklande och inspirerande! Föreläsningarna håller mycket hög kvalitet och tar upp både grundläggande och aktuella frågeställningar och situationer inom ledarskap. Litteraturen är modern och väl anpassad till föreläsarnas ämnen och presentationer. Diskussionerna i gruppen är alltid intressanta och motiverande - mycket på grund av deltagarnas olika bakgrund och erfarenheter. Programmet har framför allt breddat mitt nätverk!"

 

Johan Graf
Johan Graf, gruppchef region mitt/öst Samhällsbyggnad & Fastighetsutveckling på Nai Svefa, gick ledarskapsprogrammet Ung Ledare 2016 / 2017

"Jag är jättenöjd med programmet! Det är väldigt hög kvalitet på föreläsarna och de är väldigt inspirerande.  Kanonbra med exempel på olika situationer som man kan råka ut för som ledare. Det är också intressant att få en inblick i hur branschkollegor ser på vissa frågor, dvs från ett annat perspektiv än det som jag har. För mig som är ny som chef har jag fått många bra tips."

 

Hanna Winsa, Funktionschef Lantmäteriet, gick ledarskapsprogrammet Ung Ledare 2016 / 2017

"Det här är ett forum som skapar möjligheten att inhämta perspektiv och inspiration från alla delar av samhällsbyggarbranschen. Det har gett mig en helhetsbild och bättre förståelse för alla och möjligheter som finns inom vår bransch. Dessutom har jag fått konkreta tips på hur jag kan arbeta med och utveckla mitt eget ledarskap. Inte minst så har jag fått inspireras i mötet många drivna och kompetenta kollegor som dagligen jobbar med att utveckla samhället!"

 

Mathias Berglin

 

Mathias Berglin, projektledare Fastighetsutveckling, Botkyrkabyggen gick ledarskapsprogrammet Ung Ledare 2016 / 2017

 

"Programmet ger en bra bredd för det fortsatta arbetslivet och ledarskapsfrågor, oavsett om du har arbetat ett tag och redan är ledare inom din organisation eller om du relativt ny men har som ambition att få en mer ledande roll. Programmet ger ett brett nätverk från hela branschen och möjlighet till personlig utveckling inom ledarskap."

 

Erik Löfberg

Erik Löfberg, affärsområdeschef på Profi Fastigheter, gick ledarskapsprogrammet Ung Ledare 2014 / 2015

 

”Programmet har gett mig en bra personlig utveckling med ny inspiration och kunskap inom såväl ledarskap som affärsmannaskap. En bra mix av branschfolk inom samhällsbyggnad vilket har breddat mitt nätverk. ”