Utbildning: Accelerera digitaliseringen 29-30 november 2018

cobel 

 

”Fantastisk workshop! Bra presentationer och diskussioner. Roligt att få nätverka med folk som jobbar med digitaliseringsfrågorna.”


”En dynamisk blandning av deltagare såväl som en spark i baken att börja agera snabbt. Positiv energi från såväl föreläsare som Cobel.”

 

Är du en ledare eller nyckelperson i samhällsbyggnadssektorn som vill öka takten i utvecklingen av din verksamhet i den digitala omvärlden? Sista torsdagen och fredagen i varje månad erbjuder vi ett unikt accelerationspaket på två halvdagar. 

 

Du får:

  • ett snabbt digitalt kunskapslyft med inspirerande exempel från samhällsbyggnadssektorn
  • ett beprövat verktyg för att bedöma den egna organisationens digitala mognad
  • en timmes uppföljande individuell rådgivning kring utvecklingsområden och plan framåt
  • möjlighet att nätverka med andra representanter från samhällsbyggnadssektorn

 

Pris 4.900 kr. exkl. moms. Inkluderar middag samt lättare lunch. För tillkommande deltagare från samma organisation utgår 30% rabatt.

 

 KOMMANDE PROGRAMTILLFÄLLEN 

 

Accelerationspaketet erbjuds inom ramen för Smart Built Environment och i samarbete med Åsa Degermark, författare till boken”Uppgradera ditt ledarskap” och Thomas Larsson, innovationsexpert och grundare av Investment Recyling. Under två halvdagar går vi igenom en introduktion till digitaliseringen med dess teknologier och praktiska tillämpningar, vikten av innovationskultur, kritiska framgångsfaktorer för en lyckad digital transformation samt metodik och verktyg för att mäta den egna organisationens digitala mognad. Efter programmet har deltagarna möjlighet att genomföra en mognadsbedömning i sin ledningsgrupp/organisation, som följs upp med en timmes ingående rådgivning.

 

Tider

Torsdag:
Program 13.00 – 17.30
Middag 17.30 – 20.00

 

Fredag:
Program 8.30 – 12.00
Lunch 12.00 – 13.00

 

Läs mer om utbildningen Accelerera digitaliseringen här!

 

Publicerat: Onsdag 21 November