Skaffa försäkring genom Samhällsbyggarna!

Thomas -somme -220647

Att teckna en sjukvårdsförsäkring för sig själv och sina nära och kära är idag närmast en självklarhet. Rätt väg till snabb och bra sjukvård gör att du slipper vänta i långa vårdköer och du kommer snabbt tillbaka efter sjukdom.

 

En försäkring är din garanti för att få snabbast och bästa möjliga hjälp om olyckan eller sjukdomen är framme. Den är också en trygghet för dina anhöriga om det värsta skulle inträffa. Försäkring Direkt Liv & Hälsa innebär minsta möjliga krångel för dig. Våra vårdplanerare ser till att du får den bästa vården när det passar dig. För tidsbokning ringer du 08-506 088 62.

 

Läs mer om försäkringen här!

 

Ni kan även alltid höra av er till oss på Samhällsbyggarna om ni skulle ha några frågor, info@samhallsbyggarna.org.

 

Publicerat: Måndag 22 Oktober