Samhällsbyggarna på Nackademins branschdagar i Uppsala!

Nackademin _header

Foto: Nackademin

 

Samhällsbyggarna var tillsammans med 25 andra företag och organisationer på plats under Nackademins branschdagar i Uppsala den 11 oktober. En trevlig eftermiddag innefattande många möten med nyfikna och engagerade studenter. 

 

Eftermiddagen syftade främst till att skapa en plattform för nätverkande och kontaktskapande mellan studenter och företag som är verksamma i det fält de studerar mot och även möjligheten att erbjuda praktikplatser. 

 

Nackademins utbildningspaket stävar efter att följa den efterfrågan av kompetens som finns på arbetsmarknaden. Utbildningar kopplat till samhällsbyggarbranschen är exempelvis byggnadsingenjör mot mark och vatten, produktion och kalkyl & inköp. Vi på Samhällsbyggarna vill nå ut till er medlemmar och företag erbjuder praktikplatser och är intresserade av att ta in praktikanter för våren 2019, därför uppmanar vi er att maila en intresseanmälan till oss på info@samhallsbyggarna.org, och sammankopplar er sedan med en eller flera kunskaps- och erfarenhetstörstande byggnadsingenjörstudenter!

 

Samhällsbyggarna kommer även att vara på plats under Nackademins branschdagar i Solna den 18e oktober där vi berättar om alla förmåner med ett medlemskap i Samhällsbyggarna. Ses vi där? 

 

 

 

 

 

 

 

 

Publicerat: Fredag 12 Oktober