Presentationerna för SBdagarna är på ingång!

Presentationer

 

ÄNTLIGEN tänker ni säkert och vi förstår självklar längtan efter att få ta del av våra fantastiska talares presentationer. Precis som alla år kommer vi kunna publicera många, fantastiska och intressanta presentationer men tyvärr kan inte alla dela med dig av sitt material p.g.a. sekretess och stadie i process. Men fäll inga tårar över det eftersom det kommer att bli många kvällars läsningen om ni ska ta in all kunskap våra föreläsare har delat med sig av under branschdagarna. För att presentationerna ska bli så bra som möjligt kommer alla att gås igenom samt stämmas av och kommer därför att publiceras under fredagens eftermiddag. Det blir lite som att vänta på ett antagningsresultat till högskolan, men ni vet redan vilket material ni kommer att få och hur bra det är!

 

Vi på Samhällsbyggarna vill passa på att tacka alla föreläsare för sina fantastiska presentationer, alla moderatorer för deras fantastiska arbeta och engagemang och våra utställare och partners för deras underbara samarbete, intresse och snygga monterplatser. Vi väl även tacka våra studentsponsorer som gjorde det möjligt för 53 studenter att delta under SBdagarna2018. Vi vill tacka Vilhelm Nord som spelade in Samhällsbyggarpodden och BIMpodden som spelade in superintressanta avsnitt under dagarna. Sist, men absolut inte minst, vill vi tacka vår fantastiska besökare som spridit glädje och kunskap under dagarna.

 

Vi på kansliet hoppas att ni hade helt fantastiska dagar och att ni längtar till nästa år lika mycket som vi gör! Glöm inte att fylla i återkopplingen som ni fått på mail eftersom vi alltid strävar efter att utvecklas och bli bättre. Tack för detta år så ses vi på #SBdagarna2019!

 

Kansliet

 

Publicerat: Onsdag 3 Oktober