PRESENTATIONERNA ÄR UPPE!

 

Sbdagarna _banner _325x 370_01

 

Nu är väntan över, vi förstår att den har varit tuff! Nu kan ni ta del av alla presentationer som hölls under SBdagarna 2018 på Waterfront. Precis som alla år kommer vi kunna publicera många, fantastiska och intressanta presentationer men tyvärr kan inte alla dela med dig av sitt material p.g.a. sekretess och andra anledningar.

 

Tack och lov har vi haft så många och fantastiska föreläsare, så ni kommer att få jobba hårt om ni ska hinna ta in all kunskap under helgen. Men var inte oroliga, presentationerna finns uppe ett bra tag så det finns ingen anledning att stressa. Presentationsmaterialet från föreläsningarna finns att ta del av nedan! 

 

Klicka här för att komma till alla presentationer!

 

Publicerat: Fredag 5 Oktober