V-kronan och S-kronan har anlänt!!

S Och V Kronan

 

Äntligen har årets skulpturer anlänt! Till vänster ser ni den nya skulpturen S-kronan och till höger ser ni den fantastiska V-kronan, skapade av skulptören Carl-Gustaf Ekberg. V-kronan tilldelas i år vinnaren av årets "Excellence in Civil Engineering" medan S-kronan får tas emot av ingen annan än "Årets Samhällsbyggare". Vinnarna presenteras under Samhällsbyggnadsdagarnas middag den 2 oktober.

 

Vi riktar ett stort tack till Carl-Gustaf Ekberg, skulptören av dessa fantastiska priser. Carl-Gustaf Ekberg är född i Stockholm och utbildade sig till civilingenjör vid KTH 1954. Efter 35 år inom byggbranschen och som företagskonsult började han 1988 sju års studier för skulptören och mentorn Axel (Wallis) Wallenberg. Debuten blev hösten 1995 med 20 bronsskulpturer i Galerie S:t Nikolaus i Gamla Stan i Stockholm. Läs mer om Carl-Gustaf Ekbergs arbete här.

 

 

Här kan du köpa DIN biljett till SB-dagarna 2018!

 

Publicerat: Onsdag 12 September