Olof Pettersson Herold talar under #sbdagarna2018!

Olof -Perttersson -svartvit -600x 600

 

Med ett genomfört pilotprojekt i Lidingö samt ett pågående projekt i Uppsala har JM AB erbjudit ägarlägenheter på den svenska marknaden sedan 2014. Innebär det att en av nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden kommer att ta upplåtelseformen vidare? Sveriges, och därmed även JMs, begränsade utbud av ägarlägenheter säger att det finns en hel del kvar att göra för att få riktigt fart på upplåtelseformen. Med erfarenhet från genomförda projekt delger JM sina tankar och visar på möjligheter för framtiden.

 

Olof Pettersson Herold är projektansvarig för JM AB, pilotprojekt Ägarlägenheter.
Han är senior projektledare med mångårig erfarenhet av projektutveckling av bostäder för JM AB i Sverige och Norge. Projektansvarig för JMs första ägarlägenheter i Sverige

 

Publicerat: Söndag 16 September