Filip Elland talar under #sbdagarna2018!

Filip -svartvit -600x 600

 

Castellum bygger Sveriges första WELL-certifierade kontor i Hyllie i Malmö och vi certifierar vårt eget kontor i Stockholm enligt WELL. Filip kommer i presentationen gå igenom: Erfarenheter från att bygga Nordens första WELL-certifierade kontor. Trender och vad forskningen säger kring hälsa och välbefinnande på arbetsplatsen. Vad innebär det praktiskt att bygga enligt WELL?

 

Filip Elland är Hållbarhetschef på ett av Sveriges största fastighetsbolag. Han har arbetat inom Castellum i 7 år i olika roller med bland annat hållbarhetsfrågor, förvaltning och processutveckling. Tidigare erfarenhet som konsult på ÅF. Sitter med i GRESB Benchmark committee och EPRA Sustainability committee.

 

Publicerat: Tisdag 18 September