BIMpodden gästar SB-dagarna

BIM_podden _vepa

 

Ni har väl inte missat att Samhällsbyggnadsdagarna går av stapeln 1 oktober? Inte nog med att du får nätverka under två heldagar, du får också ta in nya lärdomar och får nya insikter i branschen med hjälp av våra  fantastiska talare, föreläsare och moderatorer. Varje år intervjuar Samhällsbyggarpodden huvudtalarna och det här året kommer vi att gästas av ingen mindre än BIM-podden. Ni läste rätt, BIM-podden kommer till oss och intervjuar bland annat Samhällsbyggarnas egna vd Sara Haasmark och gästar Samhällsbyggarpodden. Detta vill ni inte missa!

 

Mer information om BIM-podden hittar ni på deras bimpodden.se. In och läs mer om SB-dagarna och köp era biljetter för att inte missa allt som #Sbdagarna2018 bjuder på!

 

Ko ̈p Biljett

 

Publicerat: Onsdag 5 September