Workshop för framtiden

Mailutskick

Lantmäteriet bjuder nu  in till "Workshop för framtiden", en workshop om digitaliseringens möjligheter i samhällsbyggnadsprocessen.  Målgruppen är samhällsbyggandschefer och andra nyckelpersoner inom kommuner och myndigheter. Första tillfället är den 3 oktober i Stockholm och under hösten följer fler tillfällen i Västerås, Luleå, Arvidsjaur, Malmö, Hässleholm, Växjö, Karlstad, Örebro, Göteborg och Jönköping,  ytterligare 10 tillfällen  är planerade under våren.

 

"Intresset är stort och anmälningarna har droppat in till alla höstens tillfällen, trots semestertider. Vi kommer att besöka 18 olika orter så vi hoppas kunna möta den efterfrågan som finns." säger Ulrika Johansson på Lantmäteriet som arbetar med förberedelserna. "Deltagarna kommer att få en överblick över den målbild som finns och de initiativ och uppdrag som påverkar kommunerna, vad kommunerna behöver göra och vilka nyttor som finns att hämta hem. Det kommer att ges tid för reflektion och utbyte av tankar och erfarenheter, något som också behöver fortsätta eftersom samverkan är en förutsättning för skapa bra digitala lösningar."

 

Publicerat: Fredag 24 Augusti