Tack Initiativet


Fredagen den 24 augusti bjöd initiativ in till sin dag på mottagning

 

Dagen inleddes med en inspirerande föreläsning där representanter från kommuner och olika företag inom fastighetsrättsbranchen talade om vad en examen med fastighetsrättslig inriktning kan leda till. Allt ifrån den varierande arbetsmarknaden, efterfrågan och den höga lönen diskuterades.

 

INITIATIVET FÖRELÄSNING (5)

 

 

Därefter samlades alla studenter i maskinparken där både fysiska och teoretiska utmaningar väntade.

 

Initiativet Fun Run (4)

Initiativet s (1)

 

 

Här fick de prova på att bygga ett så högt torn som möjligt med förbundna ögon. Denna utmaning syftar till att förstå hur det ibland kan kännas att arbeta som projektledare, där många viljor måste samverka och det ibland kan kännas som om man arbetar i blindo.

 

Initiativet s (2)

 

Under dagen fick studenterna chansen att diskutera deras framtida yrkesliv med potentiellt framtida arbetsgivare på plats runt om på stationerna. Studenterna visade stort intresse och det var en mycket roande och lärorik dag som avslutades med en gasque. Nu är studenterna redo för fem år med intensiva studier på KTH.

 

Håll utkik efter Initiativets nästa arrangemang Vårträffen! 

 

 

Publicerat: Onsdag 29 Augusti