Peter Palm, ordförande inom Sektionen för fastighetsvärdering, är nu med blogg!

Rawpixel -632449-unsplash

Peter Palm är två barns pappa från Malmö, universitetslektor vid Malmö universitet och sedan 2017 ordförande i Sektionen för fastighetsvärdering inom samhällsbyggarna. Nu har Peter blivit med blogg. Det är framförallt i rollen som ordförande inom Sektionen för fastighetsvärdering som Peter kommer dela sina tankar och funderingar på Samhällsbyggarbloggen.

 

Du hittar Peters första inlägg här!

 

Är du intresserad att veta mer om sektionen för fastighetsvärdering är du välkommen att kontakta Peter Palm på peter.palm@samhallsbyggarna.org

 

Samhällsbyggarna auktoriserar kvalificerade värderare. Medlem i Samhällsbyggarna kan bli auktoriserad som fastighetsvärderare. Syftet med auktorisationen är att åstadkomma en kvalitetsstämpel på högt kvalificerade fastighetsvärderare som kan åta sig värderingar från skilda uppdragsgivare och vars integritet inte kan ifrågasättas.

 

Sektionen För Fastighetsvärdering har inom Samhällsbyggarna till uppgift att pröva ansökningar om att bli auktoriserad och att övervaka att auktoriserade värderare upprätthåller sin kompetens och integritet.

 

 

Publicerat: Onsdag 22 Augusti