Köp biljett till Samhällsbyggnadsdagarna 2018!

Ska ̈rmavbild 2018-08-15 Kl . 19.30.57

Samhällsbyggnadsdagarna är Sveriges event där du som arbetar med stadsplanering, miljö och hållbarhetsfrågor, digitalisering, urbanisering och arkitektur har två heldagar att se fram emot med det senaste inom utvecklingen av framtidens smarta och hållbara stad.

 

Årets event äger rum den 1-2 oktober på Stockholm Waterfront Congress Centre och avslutas dag två med middag med prisutdelning och underhållning på Berns i Stockholm där Julia Bendelin kommer vara konferencier och Marika Carlsson kommer stå för stand-up. 

 

Listan på årets huvudtalare är lång och namn som Magnus Meyer (VD WSP), Cajsa Winge (Arkitekt) och Andreas Gyllenhammar (Hållbarhetschef) tar plats på scen för att tala om ämnen som berör oss alla i detta föränderliga samhälle. 

 

Samhällsbyggnadsdagarna har i snabbt takt blivit ett omtalat event samt mötesplats för verksamma inom samma bransch. Dessa två fullspäckade dagar erbjuder intressanta och lärorika samtalsämnen för att väcka nya tankar och idéer om vårt framtida samhälle men även nya kontakter ska kunna knytas.

Gör din röst hörd på samhällsbyggnadsdagarna! Välkommen! 

 

Kika in på eventets egna hemsida genom att klicka här!  

Köp din biljett här! 

 

Vid frågor mejla gärna till info@samhallsbyggarna.org. 

 

Publicerat: Onsdag 15 Augusti