Crime and fear in public places- en kommande konferens om individens rätt till säkra offentliga platser

Ska ̈rmavbild 2018-08-25 Kl . 12.48.43

 

Välkomna till “Crime and fear in public places: Patterns, challenges and actions”, en internationell konferens om individens rätt till trygga och säkra offentliga platser som kommer att äga rum på KTH, Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm den 17:e-18:e oktober, 2018.

 

Här kan man registrera sig. För mer information kontakta gärna info@sakraplatser.abe.kth.se. Deadline för inlämning av abstrakt är 30:e augusti 2018. Välkomna!

Just nu söker vi volontärer för att stödja i organiserandet av konferensen "CRIME AND FEAR IN PUBLIC PLACES: A CONFERENCE ON THE INDIVIDUAL'S RIGHTS TO SAFE PUBLIC PLACES". Det kan till exempel vara hjälp med informationsspridning eller att vara med på en session. Vi skulle uppskatta ditt stöd. Skicka dina uppgifter till Sanda Tcacencu: tcacencu@kth.se.
 

 

Publicerat: Söndag 26 Augusti