Carl Zide talar på #sbdagarna2018!

Carl Zide

 

Byggindustrin har stora möjligheter att öka lönsamheten och minska miljöpåverkan genom att använda digitala processer och ökat samarbete. En avtagande byggtakt kommer att öka konkurrensen och gynna moderna byggföretag som använder de mest effektiva lösningarna. För att skapa en optimal marknad krävs också kunniga beställare och effektiva tillsynsmyndigheter. Tillsammans kan vi radikalt minska både byggkostnaden och miljöpåverkan samtidigt som vi förbättrar lönsamheten.

 

Carl Zide är chef för Loop Rocks - Sveriges största marknadsplast för återanvändning och försäljning av stenmaterial, grus, sand, jord och fyllnadsmassor. Loop Rocks växer i snitt 10% per månad och idag så används appen av 10 000-tals större och mindre byggföretag, entreprenörer och transportföretag. Innan Carl Zide började på Loop Rocks så jobbade han på några av de ledande företagen i världen inom dejting (Badoo), e-handel (Auto Trader) och gambling (Amaya/PokerStars).

 

Publicerat: Måndag 27 Augusti