Byggemenskaper får kalkylen att gå ihop – även på landsbygden! Staffan Schartner talar på #Sbdagarna2018!

Staffan .schartner

 

Byggemenskaper får kalkylen att gå ihop – även på landsbygden! Staffan förklarar vad byggemenskaper är och vad de kan vara bra till med en särskild fördjupning på platser där det är svårt med kommersiellt byggande.

 

Staffan Schartner har utbildning i arkitektur och engineering mgmt från Stockholm, Århus, Wien och Rochester MI. Han har tidigare arbetat med projektering, projektledning och som byggherreombud för stora projekt i Sverige och Österrike, men driver sedan 2005 omniplan med fokus på byggemenskaper, egenutvecklade projekt och speciella byggnader. Leder Föreningen för Byggemenskaper sedan starten och arbetar som projektlots för byggrupper.

 

Publicerat: Fredag 27 Juli