Bostadsbyggandet – upp som en sol och ner som en pannkaka?- Linda Jonsson talar på #sbdagarna2018!

Linda Jonsson _Ho ̈gupplo ̈st _30x 20_20180201_Foto Mats Edman _0005beskard

Bostadsbehovet är stort men bostadsbyggandet minskar, i en högkonjunktur. Kreditrestriktionerna har redan sänkt bostadsbyggandet på konstgjord väg och för dörren står en lågkonjunktur. Hur kommer höstens riksdagsval att påverka branschen? Vad kan vi egentligen förvänta oss av bostadsbyggandet framöver?

 

Linda Jonsson arbetar för Veidekke Sverige och utgör en del av deras bostadspolitiska expertteam. Linda skriver bland annat deras marknadsanalyser, är redaktör för bostadspolitik.se och deltar flitigt i den bostadspolitiska debatten. Hon har en lång utbildningsbakgrund med kandidatutbildningar i både nationalekonomi och fastighetsvetenskap men också en teknisk master i fastighetsekonomi från KTH.

 

 

Publicerat: Måndag 23 Juli