Sök tjänsten: Mark- och exploateringsingenjör i Botkyrka kommun

 

Ska ̈rmavbild 2018-06-25 Kl . 16.45.50

 

 

Botkyrka kommun söker för tillfället en mark- och exploateringsingenjör.  Mark- och exploateringsenheten söker någon som vill vara med och fortsätta utveckla Botkyrka. På enheten arbetar idag sju mark- och exploateringsingenjörer, en bitr. exploateringschef, en markchef och en assistent. Här blir du en del av en kompetent och hjälpsam arbetsgrupp med en stor öppenhet för varandra. Enheten har ett nära samarbete med övriga funktioner inom Samhällsbyggnadsförvaltningen där totalt 130 personer arbetar.

 

Tillträde enligt överenskommelse.
Placering i Botkyrkas kommunhus i Tumba, precis vid pendeltågsstationen.
Intervjuer hålls löpande och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut.

 

Ansökan stänger den 8/7 2018. 

 

Sök tjänsten här 

 

 

 

 

Publicerat: Måndag 25 Juni