Simon Nordin är ny studentsektionsansvarig!

Samhällsbyggarna kan nu välkomna Simon Nordin som ny ansvarig för studentsektionen! Simon är själv student och studerar till byggingenjör (180hp) på KTH.
Simon _bild
Simon Nordin.
- Jag är 35 år, gift och har tre barn. Älskar att vandra i naturen, gillar funktionsstyrd arkitektur, "Form and function". Som ansvarig för studentsektionen kommer jag att jobba för att få fler medlemmar till Samhällsbyggarna, ordna seminarier/workshops/debatter för studenter under höstterminen där aktuella problemställningar tas upp och diskuteras för att ge kunskapsutbyta och nya perspektiv. Det jag tänker initialt kommer bli mina fokusområden är att ordna något för studenter på SB-dagarna samt anordna events för studenter i höst.
Vi välkomnar Simon till Samhällsbyggarna!

 

 

 

Publicerat: Torsdag 14 Juni