Kom och träffa Samhällsbyggarna på Almedalsveckan!

Rawpixel -651333-unsplash
Henrik Olsson som är verksam som stadsutvecklare vid Falkenbergs kommun är en av Samhällsbyggarnas representanter på plats i Almedalen. Henrik är ordförande för stadsutvecklingssektionen och finns i Almedalen måndag till och med torsdag och ska bland annat medverka i en paneldiskussion om platsens själ. 
"Jag brinner extra mycket för symbioset mellan städer och landsbygden samt samverkan mellan näringlivet aktörer och de politiskt styrda offentliga sektorn. Samtalen i Almedalen ger mycket information om de politiska agendorna och de senaste trederna inom näringslivet" 
Vill du engagera dig i stadsutvecklingsfrågor eller har du tankar kring städers utmaningar och möjligheter? Hör av dig till Henrik och boka in ett möte på plats i Almedalen. Du är också välkommen att bli medlem i någon av våra olika sektioner för att driva de frågor som du är intresserad av. Sektionerna hittar du här.
Henrik nås på nummer 0738-66 71 62 eller Henrik.olsson@falkenberg.se. Hör av dig om du vill ha någon särskild uppdatering från Almedalen.

 

Publicerat: Fredag 29 Juni