Jonas Lindström skriver i Samhällsbyggarbloggen

Arnold -exconde -359433-unsplash -732x 380

 

Så här års brukar Stockholmstidningarna tipsa om de bästa uteserveringarna och var det är bäst solläge och så vidare. Det märkliga är att de varje år tror att staden slutar vid tullarna. Stockholm är som bekant grovt uppdelat i innanför eller utanför tullarna och när tidningarna tipsar om uteserveringar är det så gott som bara ställen innanför tullarna. Finns det inga trevliga uteserveringar med bra solläge i den så kallade förorten? Jodå, jag kan utan betänketid räkna upp en handfull trevliga uteserveringar med bra solläge utanför tullarna men de omnämns nästan aldrig.

 

Läs hela inlägget på Samhällsbyggarbloggen!

 

Jonas har jobbat på Södertörns högskola sedan år 2000 och har under åren haft olika uppdrag och anställningar. Han började som projektassistent i utvärderingen av den nya storstadspolitiken som sjösattes i slutet av 1990-talet. I oktober talar Jonas på Samhällsbyggnadsdagarna om socialt hållbar stadsutveckling- möjligheter och utmaningar i det framtida samhällsbygget.

 

 

Publicerat: Onsdag 20 Juni