Annonsera genom Samhällsbyggarna

Carlos -muza -84523-unsplash (1)

 

Samhällsbyggarna har ett stor och brett kontaktnät och når ut till flera tusen människor varje dag. Fördelen med att annonsera genom oss är att ni når ut till hela samhällsbyggnadssektorn. Våra 5 000 medlemmar är allt från ekonomer, jurister, socionomer och civilingenjörer till mäklare, konstruktörer och samhällsvetare. Alla som jobbar inom sektorn är välkomna hos oss, och det är hela sektorn ni kommer att nå ut till! Ni når enkelt ut genom våra kanaler:

 

  • Veckoliga nyhetsbrev med ca. 10 000 prenumeranter
  • Jobbsajten Samhallsbyggarjobb.se 
  • Brancshtidningen Samhällsbyggaren, både i den tryckta och den digitala verisionen

 

Prislistor inkl. utgivningsplan och kontaktpersoner finner ni här.

 

Publicerat: Måndag 25 Juni