Marika Carlsson bjuder på stand-up under middagen på Berns 2 oktober 2018! #SBDAGARNA2018

Marika -Carlsson -Foto -Peter -Knutsson -1 (1)

 

Marika Carlsson har med sin ovanliga värme och galna energi äntrat scener över hela landet med stor framgång under flera år. Hon slog igenom för den breda publiken med föreställningen ”En Negers Uppväxt” som i vintras streamades på SVT Play och sågs av drygt 700 000 tittare. Föreställningen blev både anmäld och friad av Justitiekanslern och Pressombudsmannen för hets mot folkgrupp. I dagsläget är Marik aktuell med stand-up showen "Jag är Gud" där hon brutalt, ohyvlat och avklätt berättar om hur det är att växa upp i en kyrkas tillstängda borg, att våga bryta och ifrågasätta men aldrig tappa tron. 

 

Marika kommer bjuda på en riktig banbrytande show under den avslutande middagen på Berns den 2 oktober 2018. Vi syns där! 

 

Intresserad av att veta mer om Marika Carlsson? Tryck här!

 

 

 

 

Publicerat: Lördag 7 April