Julia Bendelin som konferencier under Samhällsbyggnadsdagarna 2018!

Julia Bendelin Arkiv Talarforum

 

 

Årets konferencier till Samhällsbyggnadsdagarna 1-2 oktober 2018 är... 

Julia Bendelin

Julia är en mycket erfaren konferencier och är personlig med sin gotländska dialekt, humor, engagemang och energi. Hon har tidigare varit företagare, VD, arbetsgivare och reklambyråchef i snart 20 år och har under alla år varit en ofta anlitad moderator och konferencier, särskilt under Almedalsveckan och olika företagar- och tillväxtdagar. Efter 18 år i reklambranschen är Julia milt sagt bred i sin kunskap. I grunden ligger en högskoleutbildning inom ekonomi och IT från Stockholms Universitet och KTH, kryddat med extra poäng i psykologi. Hon räds inte att ta sig an tunga ämnen eller att inspirera andra till stordåd.

 

Läs mer om Julia Bendelin här

 

Publicerat: Lördag 7 April