Utbilda dig till Diplomerad byggprojektledare!

stf bild

 

Diplomerad byggprojektledare

Vår kvalificerade projektledarutbildning är anpassad och framtagen till dig som är eller är på väg in i rollen som projektledare för byggprojekt. Den ger dig förutsättningarna att driva ditt byggprojekt effektivt och framgångsrikt. Vi dyker ner i projektets olika skeden och går igenom vad du som projektledare särskilt bör tänka på i respektive fas. Under 10 dagar, uppdelade på 5 block får du verktyg och metoder som vässar planeringen och genomförandet av ditt/dina projekt. Du har också möjlighet att bygga upp ett unikt nätverk i de övriga kursdeltagarna, ett nätverk som du kan ha nytta av i hela ditt yrkesliv. Efter genomförd utbildning har du möjlighet att skriva ett prov som vid godkänt resultat ger dig ett diplom.

 

Kommande kurstillfällen:

23 maj - 18 oktober 2018

 

Läs mer här!

 

Publicerat: Onsdag 7 Mars