Vi presenterar Helena Olsson, Chef för Stadsutveckling och samhälle hos Fastighetsägarna, som talare till #SBdagarna2018!

Helena Olsson (4)

 

Helena Olsson, chef stadsutveckling och samhälle på Fastighetsägarna Stockholm, är nationalekonom med en rejäl dos samhällgeografistudier i botten. En inflyttad Stockholmare som arbetat för huvudstadens utveckling bland annat som chefekonom på Stockholms Handelskammare och borgarrådssekreterare med ansvar för bostads- och ytterstadsfrågor i Stockholms stad. Helena har också planterat en och annan gran under uppväxten i Halland.

 

Helena kommer tala inom programspåret Urbanitet & Samhällsutveckling. Det händer mycket på mobilitetsfronten just nu. Automatiseringen, elektrifieringen och delningsekonomin kommer att prägla behoven av framtidens parkering. Hur kan kommuner och byggherrar i dagens nyproduktion möta dagens behov av parkering och samtidigt framtidssäkra våra städer och fastigheter för framtidens behov.

 

Välkommen att lyssna på Helena Olsson från Fastighetsägarna som berättar om framtidens mobilitet och framtidssäkrad parkering! 

 

Läs mer om Samhällsbyggnadsdagarna 2018 här! 

 

 

 

 

   

 

 

 

Publicerat: Måndag 26 Februari