Stadsutvecklingssektionen efterlyser ny ordförande och nya medlemmar!

Skyscrapers -3096215_1920

 

Samhällsbyggarnas stadsutvecklingssektion är på jakt efter ny ordförande efter avgående Britta Blaxhult. Även alla som är intresserade att bli medlemmar i stadsutvecklingssektionen är välkomna att höra av sig!

 

-Stadsutvecklingssektionen är en sektion för alla medlemmar som är intresserade av stadsutvecklingsfrågor. Här utbyter näringsliv, kommun, landsting och forskning erfarenheter och kunskap. Medlemmarna kommer från olika delar av Sverige. Tidigare har sektionen haft möte rörande bl. a. infillprojekt. Det är en liten bra sektion med stor kompetens, säger Britta Blaxhult.

 

Är du intresserad av att komma in i sektionen och få möjligheten att dra igång en inspirerande verksamhet? Vill du bli medlem i sektionen? Eller vill du bara veta mer?

Hör av dig till Britta (britta.blaxhult@einarmattsson.se) eller till Samhällsbyggarna (info@samhallsbyggarna.se).

 

 

 

Publicerat: Måndag 29 Januari