Samhällsbyggarna välkomnar Region Syds nya ordförande Henrik Andersson!

Ska ̈rmavbild 2018-01-17 Kl . 13.57.40

 

Vi välkomnar Henrik Andersson som kommer att efterträda Maja Modigh som ordförande för Region Syd!

Henrik har en bakgrund som Msc Väg och vatten från LTH. Idag arbetar han som platschef på Serneke Anläggning AB och vad han brinner för är gemensamma framgångar och gemensam utveckling både i arbetslivet och privat.

 

På fritiden spenderar Henrik tiden på Crossfit Ystad och i stallet med hästarna, ibland squash men oftare golf. Gammal hockeyspelare i Malmö Redhawks och uppväxt i Staffanstorp. Bor utanför Ystad i hus som han byggt själv tillsammans med sin sambo, har två hästar och en hund som heter Rut.

 

Samhällsbyggarna önskar Henrik lycka till i det framtida arbetet!

 

 

Publicerat: Måndag 22 Januari