Kimberly slutar på Samhällsbyggarna för att påbörja studier i USA

 Travel (1)

 

Då har julen passerat och alldeles snart inleds det nya året! Vi på Samhällsbyggarna är otroligt nöjda över det gångna året, 2017, och laddar just nu om för att inleda ett fantastiskt 2018. Det nya året inleds dock med en mindre medarbetare, nämligen Kimberly Olsson som jobbat på Samhällsbyggarna under hösten. Under våren kommer Kimberly att flytta till USA för att studera på University of Texas at Austin.

 

Hon försvinner dock inte helt från Samhällsbyggarnas kanaler då hon kommer att passa på att blogga under sin vistelse. Inläggen kommer att handla om livet som utbytesstudent och Samhällsbyggare i "drömmarnas land". Läs mer om Kimberlys resa i Samhällsbyggarbloggen.

 

Vill du eller känner du någon som du tror skulle vilja jobba på Samhällsbyggarna som VD-assistent? Maila då till CV och personligt brev till info@samhallsbyggarna.org! Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Gott nytt år och god fortsättning önskar vi på Samhällsbyggarna!

Team SB

 

Publicerat: Söndag 31 December