Säkra Platser

Sakraplatser (2)

 

Missa inte morgondagens workshop med Säkra Platser, "Åtgärder & utvärdering i situationsbaserad brottsprevention. Hur bedömer man effekten?". Säkra din plats på en gång då det endast finns ett fåtal platser kvar! Anmäl dig här! Mer information kan du hittar du på www.sakraplatser.abe.kth.se, passa även på att titta på filmen om säkra platser!

 

Trots att det lokala brottspreventionsarbetet är fyllt med bra idéer och kloka lösningar vet man att de flesta projekten fortfarande har svårt att utvärdera sina egna åtgärder. Varför blir det så? Några säger att det är brist på kunskap bland de som jobbar med brottsprevention som är problemet, andra skyller på felaktiga processer i projektens implementering. Det kan vara till exempel otydliga och/eller orealistiska mål, brist på aktörers engagemang eller resurser. Vad är det som saknas? Vad är nästa steg?

 

Det är precis sådana frågor som kommer att diskuteras under workshopen: ”Åtgärder & utvärdering i situationsbaserad brottsprevention: Hur bedömer man effekten?”, den 10:e november 2017 på KTH. Workshopen är den andra som kommer att handla om grunderna för situationsbaserad brottsprevention med fokus på dagens och framtidens utmaningar.

 

 

Datum: 10 november 2017

Tid: 8:30 - 17:00

Plats: Lindstedtsvägen 5, KTH sal D2

 

Anmälan: här!

Program: Läs programmet

 

Publicerat: Torsdag 9 November