Vi välkomnar vår nya studentmedarbetare Sofia Hietala

 

IMG_20170616_093700

 

 

Sofia är 25 år och har precis avslutat andra året på Samhällsbyggnadsprogrammet på KTH. Inför de tre kommande åren kommer Sofia att rikta in sig mot miljöteknik och hållbar infrastruktur. Hennes stora intresse för samhället och frågorna om hur det ska utvecklas hållbart ledde in henne mot samhällsbyggnad.

 

- Jag ser mycket fram emot att arbeta med Sara och Samhällsbyggarna. Samhällsbyggnad är ett stort fält och enligt mig det mest intressanta man kan ägna sig åt. Jag ser fram emot den kommande tiden med arbetet tillsammans med mina nya kollegor!

 

Sara Haasmark, VD på Samhällsbyggarna, välkomnar Sofia och är glad över ännu ett tillskott av studentmedarbetare till Samhällsbyggarna. 

 

Sofia kommer att arbeta extra på Samhällsbyggarna och hjälpa Sara. Lättast nås hon på info@samhällsbyggarna.org

 

Publicerat: Fredag 16 Juni