Samhällsbyggarnas medlemmar får 10 % rabatt på alla utbildningar från Vesterlins

vesterlins bild

 

Samhällsbyggarnas medlemmar får 10 % rabatt på alla utbildningar från Vesterlins & Co

 

Vesterlins är ett nytt företag, som består av ett erfaret team där fokus ligger på uppdrag och utbildningar inom fastighetsrätt och värdering. Vesterlins erbjuder en lång rad kurser och utbildningar inom det fastighetsrättsliga området. Det är dels rena fördjupningskurser för dig som är van att arbeta med de juridiska frågorna och vill fördjupa dig, dels mer grundläggande introduktionskurser för dig som kommer i kontakt med juridiken kring fastigheter och vill få en stabil bas. 

 

Vi ger även "Det fastighetsrättsliga programmet". Programmet utgörs av en längre utbildningsserie för yrkesverksamma som vill få en bred och fördjupad helhetsbild. Vi går där igenom allt från köp av fast egendom och olika upplåtelseformer vidare till exploatering och plangenomförande. Så, saknar du formell akademisk utbildning inom fastighetsrätt och kommer du i ditt yrke i kontakt med fastighetsrättsliga problemställningar? I så fall kan Det fastighetsrättsliga programmet vara något för dig.

 

Läs mer om Vesterlins utbildningar och anmäl dig här!

 

Ange kod: Samhällsbyggarna i fältet Faktura (referensnummer)

 

Rabatten går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.

 

Publicerat: Onsdag 25 Januari