Äntligen - Samhällsbyggarnas nya VD på plats!

Att börja på Samhällsbyggarna känns otroligt spännande, roligt och utmanande. Jag ser så fram emot att träffa gamla och nya medlemmar och diskutera samhällsbyggnadsfrågor. Vi står inför många utmaningar i samhället. Inte minst när det gäller hållbarhet. Jag är övertygad om att samhällsbyggnadssektorn har mycket att tillföra, både när det gäller kunskap och erfarenheter. Just när det gäller hållbarhet. Men vi behöver bli ännu bättre på att samverka och hitta klokare lösningar. Tänka nytt och annorlunda och i nya konstellationer. Fler måste få komma till tals. Vi behöver lära av varandra och tillsammans verka för det hållbara samhället.

Jag hoppas att vi ses på Samhällsbyggnadsdagarna den 14-15 oktober. Två dagar fullspäckade av kunskap och inspiration. Vi ses!

 

Sara Haasmark, vd Samhällsbyggarna

 

Sara Haasmark1

 

Publicerat: Onsdag 12 Augusti