Sara Haasmark ny vd i Samhällsbyggarna

 

Sara Haasmark har anställts som ny vd för Samhällsbyggarna. Hon kommer att tillträda sin tjänst den 10 augusti. Sara kommer närmast från tjänsten som hållbarhetschef för Fastighetsägarna Stockholm.

 

 

”Vi är väldigt glada att Sara antagit utmaningen som VD för Samhällsbyggarna. Vi ser fram emot att tillsammans med henne fortsätta utveckla Samhällsbyggarna dels som öppet, oberoende forum för dialog och debatt av aktuella samhällsbyggnadsfrågor och dels fortsätta utveckla Samhällsbyggarna som en viktig plattform för personlig utveckling och nätverkande för alla i branschen.” Säger Jan Wejdmark ordförande för Samhällsbyggarna.

 

 

”Det känns otroligt roligt och spännande att börja på Samhällsbyggarna.  Samhällsbyggnadssektorn står inför stora och viktiga utmaningar, inte minst inom området hållbarhet. Men genom att utveckla nätverk och andra nyttiga samverkansformer, lyfta fram våra medlemmars kompetenser och vara deras röst i samhällsdebatten, kan Samhällsbyggarna aktivt bidra till ett mer hållbart samhälle.” Säger Sara Haasmark.

 

 

För ytterligare information, vg kontakta

Jan Wejdmark, ordförande Samhällsbyggarna, 0708-44 30 45

Sara Haasmark, 076-2102723

 

 

 

Publicerat: Måndag 25 Maj