Sista dag för nominering av Samhällsbyggarnas priser och utmärkelser

Onsdag 30 Juni kl 23:59

 

Region: 

Plats: 

 

Samha ̈llsbyggarna

 

Glöm inte att nominera till Samhällsbyggarnas priser och utmärkelser!

Varje år delar Samhällsbyggarna ut priser för att uppmärksamma fantastiska kollegor inom branschen! Vi delar ut följande priser:

 

  • Årets Samhällsbyggare - Priset delas ut till yrkesverksam person som verkar inom eller är kopplad till Samhällsbyggnadssektorn och har, genom sin gärning, utvecklat och lyft fram Samhällsbyggnadsprofessionen genom en betydande insats inom gott ledarskap, idérikedom, kompetensuppbyggnad, forskning & utveckling, undervisning, hållbarhet, utveckling av arbetsformer och arbetsprocesser och/eller främjande av samhällsutvecklingen.

  • Clarence Morberg - Priset delas ut till en yrkesverksamperson som fungerat som förebild för yngre kollegor i Samhällsbyggnadsbranschen inom gott ledarskap, idérikedom, kompetensuppbyggnad, forskning & utveckling, undervisning, hållbarhet, utveckling av arbetsformer och arbetsprocesser och/eller främjande av samhällsutvecklingen

  • Årets Excellence inom Civil Engineering har, genom sitt tekniska kunnande, bidragit till att utveckla samhällsbyggnadsproffessionen och sektorn

 

  • Bästa examensarbete - Priset delas ut till författarna av de bästa examensarbetena inom  Fastighetsekonomi och Fastighetsrätt.