Konferens: Säker och Trygg Stad

Fredag 3 April kl 09:00

 

Region: Stockholm

Plats: 

 

Ska ̈rmklipp 2020-01-10 12.21.50

 

Konferens: Säker och Trygg Stad, 3 april

Skjutningar, sprängningar, bilbränder och en påtaglig otrygghet. Hur har vi hamnat i denna situation och vad kan göras för att vända utvecklingen? Vilken betydelse har den fysiska miljön för uppkomsten av brott och otrygghet? Hur används forskningen och hur tas den tillvara?

För att sprida inspiration, utbyta idéer och öka kunskapen om möjligheterna till att minska brottsligheten och öka tryggheten i stadsutveckling i såväl nya som befintliga områden bjuder Stiftelsen Tryggare Sverige, tillsammans med Stockholms stad och Polisregion Stockholm, in till en konferens om hur vi bygger säkra och trygga städer.

Mer information: https://tryggaresverige.org/saker-och-trygg-stad

 

När:

Fredagen den 3 april 2020, kl. 09.00 – 17.00

Var:

Polishuset, Kungsholmsgatan 37, Stockholm

Anmälan:

Senast 1 mars via https://tryggaresverige.org/saker-och-trygg-stad

Kostnad:

1800 kr (exkl. moms)

Gruppbokning för fem personer eller fler ger 20% rabatt.

Priset inkluderar konferenskostnad, lunch samt morgon. och eftermiddagskaffe enligt program.