Brandskyddsföreningen: Tematräff - brandskydd inom industri

Onsdag 18 Mars kl 11:00

 

Region: Stockholm

Plats: Nacka

 

Tematraff -brandskydd -inom -industri (1)

Den 18-19 mars 2020 anordnar vi Tematräff – brandskydd inom industri, denna gång i Stockholm!

Tematräff – brandskydd inom industri är en mötesplats och kunskapsplattsform för dig som arbetar med brand- och säkerhetsfrågor inom industriell verksamhet. Som deltagare får du möjlighet att nätverka och utbyta erfarenheter med andra i liknande roller och med likartade utmaningar.

 

Ur programmet:

  • Representanter från LKAB berättar om vad som händer när det brinner i en gruva. Ta del av erfarenheter och lärdomar från incidenter i LKAB:s gruvor, samt deras arbete med att förbereda och förebygga framtida incidenter.
  • Jan Nählinder, riskkonsult och VD på PS Group redogör övergripande om arbetstillstånd vid tillfälliga arbeten, t ex arbete i slutna utrymmen, i EX-klassade områden och på hög höjd.
  • Henrik Braazt, Senior Loss Prevention Engineer, Scania och Tommi Ahtela, riskspecialist, Veolia Norden delar med sig av sina utmaningar och framgångsfaktorer inom arbetstillstånd.
  • Peter Kemi, arbetsmiljö- och brandingenjör, Säkerhetskultur Sverige AB, leder diskussionerna kring arbetstillstånd, där du som deltagare är med.
  • Sabiha Hajdarevic, projektledare vid Arbetsmiljöverket, presenterar slutsatser från arbetsmiljöverkets fyra år långa inspektionsinsats mot kemi- och processintensiva företag.
  • Brandskyddsföreningen berättar om aktuella nyheter, lagstiftningar och regelverk.

    Programmet uppdateras löpande på sidan.

     

Tid och plats

Kl. 11:00 onsdag 18 mars fram till kl. 12:00 den 19 mars.
Elite Hotel Marina Tower, Stockholm, Saltsjöqvarns kaj 25, 131 71 Nacka

 

Registrering

Registrering är öppen kl. 10:15-11:00 den 18 mars.

 

Vilka bör gå på tematräffen?

Tematräff – brandskydd inom industri är en mötesplats och kunskapsplattform för alla som arbetar med eller ansvarar för brand- och säkerhetsfrågor inom industriella verksamheter.

 

Deltagaravgift seminariet

5950 kr per person exklusive moms. I priset ingår deltagande båda dagar, fika, mingel och middag med alkoholfri bordsdryck den 18 mars. Lunch den 18 och 19 mars är ett tillval som du anger vid anmälningstillfället.
OBS! Medlemmar i Nätverket Brandskyddsledarna erhåller 500 kr rabatt på deltagaravgiften. Du anger om du är medlem i vid anmälningstillfället. Rabatten dras av i kassan.

 

Anmälan

Sista anmälningsdag är den 28 februari 2020.

Läs mer och anmäl dig här!