Seminarie: Att bygga med idrott i centrum – ett sätt att bidra till social hållbarhet

Tisdag 28 Maj kl 08:00

 

Region: Örebro

Plats: Näbbtorgsgatan 12, Örebro

 

Cykel (1)

 

Serneke är ett företag som gillar att utmana normer, tänka annorlunda och hitta nya synsätt på gamla problem.Hållbarhet är inget begrepp de förhåller oss till, det är ett sätt att vara som genomsyrar allt företaget gör. Sernekes grund och historia representerar äkta samhällsengagemang och ett genuint intresse att tänka större än sig själva.

 

För Serneke är hållbarhet att ta ansvar, att driva byggande utan att belasta vår miljö mer än nödvändigt. Samhällsfrågor får en stor plats i Sernekes projekt och att man förstår att mankan göra bättre affärer med en större plan i sikte. Det är sunt förnuft och ansvar som är kärnan i allt Serneke gör, när de bygger bostäder, projekterar nya stadsdelar, utvecklar nya områden, anlägger en arena eller sponsrar en fotbollsklubb. Genom sin verksamhet bidrar de till att utveckla städer, orter och samhället i stort för nästa generation.

  

Tid: Tisdag den 28 maj kl: 8 – 9.15. Det bjuds på fika'

.

Plats: Näbbtorgsgatan 12, Örebro. Gränden ner mot Conventum Congress i anslutning mot Fabriksgatan. Det står Kulturkvarterets projektstudio på dörren.

 

Anmälan: info@samhallsbyggarna.org