Företagsledning för bygg och fastighet- SBL

Fredag 12 Oktober kl 12:00

 

Region: 

Plats: 

 

Välkommen på informationsmöte för programmet Företagsledning för bygg och fastighet – SBL!
På mötet får du en inspirerande inblick i programmet, och hur en utbildning via SSE Executive Education kan utveckla och stärka dig och din organisation. Du får också möjlighet att ställa frågor till programledningen, samt få rådgivning som berör dina utbildningsbehov. Vi bjuder på lunch under mötet och vill därför gärna ha en föranmälan.

 

Plats: SSE Executive Education, Sveavägen 65, plan 5, Stockholm

Datum: 2018-10-12

Tid:12:00 - 13:00

 

Anmälan

 

Ska ̈rmavbild 2017-10-24 Kl . 17.56.18

 

Företagsledning för bygg och fastighet, SBL 

– är totalt 20 programdagar uppdelat på fem moduler.

 

SBL programmet vänder sig till dig som har en högre chefsbefattning inom bygg- och fastighetssektorn. Dynamiken och erfarenhetsutbytet i programmet stärks av en medveten spridning av deltagarna med avseende på roller och funktioner: t. ex. fastighetsägare, entreprenörer och leverantörer. Viktigast är att du vill få nya perspektiv på ledarskap och affärsutveckling, och vill utveckla dig både professionellt och personligt.

 

Programmet genomförs som internat på SSE Executive Educations kursgård Kämpasten i Sigtuna, samt en modul i Oslo. Programavgift 169 000 SEK (Ex moms).