STF: Chef- och ledarprogrammet

Torsdag 20 September kl 00:00

 

Region: 

Plats: Stockholm

 

STF erbjuder program i chef och ledarskap. 

För att kunna leda framgångsrikt på olika nivåer i organisationen krävs olika typer av kompetenser och förmågor. Hur du som ledare agerar påverkar i hög grad både medarbetare och affärsresultat.

 

Oavsett om du redan axlat rollen som ledare eller om du är på väg att göra det, ger den här utbildningen dig ökad förståelse för människors reaktioner, likheter och olikheter. Genom att utveckla din förmåga att kommunicera kommer du att stärka ditt ledarskap och få större möjlighet att nå framgångsrika resultat för din organisation.

 

Chef- och ledarprogrammet är en diplomerad ledarskapsutbildning som består av tre delkurser; Leda mig själv och andra, Leda affären och Leda en förändring. Varje delkurs kan också läsas fristående.

 

Ska ̈rmavbild 2018-04-18 Kl . 23.30.43

 

Vem är kursen för

Entreprenör, affärsområdeschef, produktchef eller projektledare. Passar även bra för dig som har varit specialist och har gått in i rollen som chef och ledare. Har du haft en ledande befattning ett tag och behöver mer kunskap och inspiration för att komma vidare i rollen är det här också en lämplig utbildning för dig.

 

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Du har med fördel arbetat några år som chef/ledare eller är så är du på väg in i den rollen

 

Kursens mål

  • Du får kunskapen om hur du skapar tydlighet och ökad framgång i din ledarroll genom bättre kommunikation mellan ledare och medarbetare.
  • Att du ska få de verktyg som krävs för att leda och utveckla din verksamhet.
  • Att du ska kunna anpassa ditt ledarskap och kommunikation efter situation, grupp och individ.
  • Förstå vad som krävs för att leda verksamheter och människor, det goda chefs- och ledarskapet.
  • Förstå vilka faktorer som påverkar och hur du som ledare skapar de bästa förutsättningarna för att genomföra en förändring

 

Pris & Villkor

Kursavgiften är 38 500 kr och är inklusive kursdokumentation. Kostnad för måltider tillkommer med 325 kr/dag. Moms tillkommer.

Datum

Leda dig själv och andra

20 - 21 sep 2018

24 - 25 okt 2018
Leda affären

27 - 28 nov 2018
Leda förändring

15 - 16 jan 2019

 

Anmälan görs här!

 

Välkomna!