Seminarium: Träbyggnader och brandskydd

Torsdag 27 September kl 17:30

 

Region: Stockholm

Plats: Drottninggatan 33

 

Trä

Nu tar de sig äntligen till Stockholm!

Kraven på att få fram fler bostäder snabbt driver utvecklingen av prispressade, smarta höghus i trä. Att bygga högt i trä har både ekonomiska och framförallt miljömässiga fördelar och prefab ger stora möjligheter till snabbare produktionstakt. Som beställare gäller det att vara medveten om att kunskapsbristen är stor och därför är det viktigt att alltid använda den bästa kompetensen!

 

I april föreläste Robert Jönsson, Sweco, och Thomas Järphag, NCC, om brandskydd i träbyggnader och projektet Valle i Oslo. Föreläsningen ägde då rum i Swecos lokaler i Malmö och nu äntligen tar de sig till Stockholm och delar med sig av kunskapen. Robert Jönsson kom nyligen med en ny studie kring riskerna för brand när vi bygger högt i trä. Nu får studien internationell uppmärksamhet, bland annat på Society of Fire Protection Engineering (SFPE) i Honolulu, Hawaii. 

 

Mer information om seminariet i Malmö hittar du här. Glöm inte att anmäla er till seminariet i Stockholm den 27 september och följ med i utvecklingen mot hållbara lösningar. Mer information om anmälan hittar ni nedan.

 

När: 27 september, kl. 17:30

Vart: Drottninggatan 33, Ljusgården

Hur: Det bjuds på fika 17:30, seminariet börjar kl 18:00

Anmälan: Anmäl er senast den 25 september till kimberly.olsson@samhallsbyggarna.org.