Inställt! Inbjudan till distriktsmästerskap i golf den 18 juli

Måndag 18 Juni kl 00:00

 

Region: 

Plats: Vallentuna Golfklubb

 

golf 

 

Distriktsmästerskap i GOLF

 

Måndag 18 juni 2018; 1:a start kl17

 

Hej alla golfintresserade samhällsbyggare, grabbar och tjejer, damer och herrar. Härmed inbjudes till årets golftävling som äger rum på Vallentuna Golfklubb. Vi planerar start kl17 och beräknas avsluta med prisutdelning omkrkl21.30 när alla spelat färdigt. Ta vara på möjligheten att träffa trevliga medarbetare och kollegor för en stunds golfgemenskap. Måltid kan intas på golfrestaurangen före start för den som så önskar, förhoppningsvis även öppet efter avslutad runda. Ta gärna med något för att komplettera prisbordet.

 

Plats:   Vallentuna Golfklubb

Anmälan:   Senast 12 juni 2018 till bjorn.malmquist@telia.com med uppgift om golf-id och hcp.

Kostnad: Greenfee 399:- betalas helst senast fredagen den 15 juni till konto (Skandiabanken 9159   8243669) eller Swisha till 0707411044. Medlemmar i Vallentuna GK och dess samarbetsklubbar   (se hemsidan) spelar fritt.

 

 

Varmt välkomna önskar Samhällsbyggarna och arrangör Björn Malmquist