Studiebesök Internationella Engelska skolan, Sundsvall

Tisdag 13 Februari kl 11:30

 

Region: 

Plats: Sundsvall

 

 Engelska Skolan Perspektiv Hus C Plan 3 20161007[1]

 

13 februari kl 11.30 bjuder vi in till studiebesök på Hemfosas ny- och ombyggnadsprojekt åt Internationella Engelska Skolan. Christer Melander, Regionchef, Hemfosa och Martin Rudberg, platschef, Hus och Nyproduktion kommer berättar om satsningen på 6400 kvm som innehåller bl.a.  

gymnastiksal, klassrum, bibliotek, hemkunskap, fritidslokaler, garage för bilar, matsal/restaurangkök för 1500 portioner. Utvändig kommer det att byggas en multisportarena och två fotbollsplaner samt klätter- och lekutrustning. Etapp 1 är klar till skolstart 2017 och etapp 2 till skolstart 2018. Det kommer att rymmas 1200 elever i fem parallella klasser. Visst låter det spännande! Välkommen!

 

Sista anmälningsdag är måndagen 12 februari till info@samhallsbyggarna.org. Enklare lunch kommer att serveras!