Chalmers - Avancez! -Nya satsningar inom Samhällsbyggnad

Onsdag 7 Februari kl 18:00

 

Region: Väst/Seniorer

Plats: Byggmästareföreningens lokaler, Ekmansgatan 1, Göteborg.

 

Chalmers fortsätter att utvecklas mot att vara ett internationellt ledande tekniskt universitet. Inom samhällsbyggnadsområdet har på senare tid flera förändringar skett. Som en viktig mötesplats mellan akademi, samhälle och näringsliv har Johanneberg Science Park etablerats. Där genomförs intressant forskning och utveckling inom olika samhällsbyggnadsområden. I Chalmers organisation har de tidigare institutionerna Bygg&Miljö samt Arkitektur sammanförts till en ny storinstitution "Arkitektur och Samhällsbyggnadsteknik". Man har även flyttat till nya gemensamma lokaler. Hur har det gått med vår tidigare utbildning Väg- och vattenbyggnad i denna nya struktur?

 

Vi får tillfälle att lyssna till Mats Bergh, VD för Johanneberg Science Park som berättar om hur Chalmers utvecklas vidare inom samhällsbyggnadsfältet.

 

Välkommen gärna tillsammans med din respektive. Efter föredraget serveras en lätt måltid till en kostnad av 150:- per person.

 

Tid: Onsdag 7 februari 2018 kl 18.00

Plats: Byggmästareföreningens lokaler, Ekmansgatan 1, Göteborg. Parkering på gården.

Anmälan senast 3 februari till: Lennart Apleberger 0705-584244, Christer Friman 0705-494202 eller Göran Berndtson 0706-168411