Sverigeförhandlingen - Vad är det?

Tisdag 21 November kl 14:00

 

Region: Stockholm

Plats: Drottninggatan 33 1tr

 

SEforhandling (1)

Myndigheten förhandlar om en ny generation järnväg och annan infrastruktur för fler bostäder, en bättre arbetsmarknad och ett hållbart resande.

 

Samhällsbyggarna har bjudit in Lotten Lindmark och Hans Rode från Sverigeförhandlingen för att informera om förhandlingsarbetet. Sverigeförhandlingen driver förhandlingar om medfinansiering där kommuner, regioner och näringsliv kan vara med och påverka. Förhandlingsmetoden tydliggör prioritet och nyttoskapande, vilket ska leda till ökad effektivitet och ett snabbare färdigställande av de projekt som ingår i uppdraget. Senast den sista december 2017 ska förhandlarna presentera sin slutrapport för regeringen. För mer info besök Sverigeförhandlingens hemsida: http://sverigeforhandlingen.se

 

När: 21 november kl. 14:00 – 17:00
Var: Drottninggatan 33, Ljusgården.
Pris: Gratis

Anmälan: kimberly.olsson@samhallsbyggarna.org eller 070-844 34 63 senast 16 november. Kom ihåg att meddela matallergier och/eller matpreferenser vid anmälan.