Sektionen för landsbygd ska ha sitt första möte den 21/11!

Tisdag 21 November kl 13:00

 

Region: 

Plats: Fysisk plats är Drottninggatan 33 men möjlighet till telefonmöte finns

 

Rodstuga

 

En ny sektion är i startgroparna- sektionen för landsbygd. Syftet med sektionen är att driva viktiga och aktuella frågor som berör landsbygden. Detta kan göras genom att ordna seminarium, skriva artiklar och svara på remisser. 

 

Sektionens möten sker antingen fysiskt eller genom telefonmöten. Samhällsbyggarna kan hjälpa till med lokaler och teknik för detta ändamål. Vi hjälper också till med marknadsföring och kontakter. Vi kommer också finnas som ett stöd för sektionen. 

Det arbetet som görs i sektionen kommer vara helt frivilligt och inte ersättas. Kom gärna med förslag och synpunkter på programmet och berätta gärna om dina hjärtefrågor och hur du kan bidra i den nya sektionen. Hör av dig till oss på info@samhallsbyggarna.org .