Sundsvallspusslet- Kallelse årsmöte Samhällsbyggarna Region Mellersta Norrland

Måndag 25 September kl 16:00

 

Region: Mellersta Norrland

Plats: Beijer

 

Sundsvallspusslet – Kallelse årsmöte Mellersta Norrland

 

Pieces -of -the -puzzle -1925425_1280

 

 

Samhällsbyggarnas Region Mellersta Norrland in till årsmöte på Beijer med temat Sundsvallspusslet. 

 

Christer Ersson, VD Norra Kajen Exploatering – Information om Norra kajen och detaljplan 1A (Beijer). En ny stadsdel är under uppbyggnad och omfattar bl.a. nya gator, grönytor, kajer och ledningsdragningar. Projektering pågår nu för detaljplan 1A med tillhörande kvarter.

 

Viveca Norberg, samhällsplanerare Sundsvalls kommun – Ett detaljplanearbete pågår för ett samlat resecentrum för tåg och buss vid Sundsvalls centralstation. Resecentrum Sundsvall C innefattar bl.a. bussdockning, bredare plattformar, planskild plattformsförbindelse samt anslutning till stationen söderifrån.

 

Anna Rydén, projektledare Sundsvalls kommun – Arbetet pågår med den nya simhallsanläggningen, som ska integreras med Himlabadet. Anläggningen består av en ny 25-metersbassäng, läktare och omklädningsutrymmen.

 

 

Välkommen till en informativ stund och vi avslutar med att bjuda på middag Restaurang Mamma Augusta's Kök, Best Western Hotel.

 

Sista anmälningsdag onsdag 20/9 till sofia.lofberg@wsp.com.

 

Välkomna!