Distriktsmästerskap i golf

Onsdag 13 September kl 13:00

 

Region: Region Storstockholm

Plats: Vallentuna Golfklubb

 

Ball -1850984_1280

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hej alla golfintresserade samhällsbyggare, grabbar och tjejer, damer och herrar! Golftävlingen som tidigare aviserades i juni 2017 råkade kollidera med en hel del andra aktiviteter, varför många inte kunde deltaga. Den är nu flyttad till mitten av september då förhoppningsvis flera av er kan delta. Det blir start vid 13-tiden för att ge alla möjlighet att ta en eftermiddag off och träffa trevliga medarbetare och kollegor för en stunds golfgemenskap. Kanonstart i händelse av många anmälningar för att kunna avsluta någorlunda samtidigt med prisutdelning och överlämnande av vårt fina vandringspris till den nya mästaren. Lunch kan intas på golfrestaurangen före start för den som så önskar, även öppet efter avslutad runda. Ta gärna med något för att komplettera prisbordet.

 

Plats:   Vallentuna Golfklubb

Anmälan:   Helst senast 7 september 2017 till roine@prjalliance.com

Kostnad:   Green fee 299:- betalas helst senast fredagen den 8 september till konto (SEB 5398 00 109 10)   eller Swish till 0705528619. Medlemmar i Vallentuna GK och dess samarbetsklubbar (se   hemsidan) spelar fritt.

 

Varmt välkomna önskar Samhällsbyggarna och arrangör Per Roine Johansson!